Payroll

U heeft zelf de ideale kandidaat gevonden voor tijdelijke ondersteuning binnen uw organisatie. Vervolgens draagt SWF zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij de rol van werkgever. Met payroll via SWF kunt u uw flexibele schil optimaal inrichten en bent u verzekerd van goed werkgeverschap voor uw medewerkers.

Bij payroll zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw medewerker. Nadat u samen de arbeidsvoorwaarden heeft bepaald, komt uw medewerker in dienst bij SWF. Vanuit onze rol als werkgever dragen wij zorg voor alle werkgeverslasten en -verplichtingen. Van contracten opstellen tot verzuimbegeleiding. Van salarisuitbetaling tot facturatie. En van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de vlekkeloze verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom kunnen zowel opdrachtgevers als medewerkers met vragen altijd bij hun vaste contactpersoon terecht. U bepaalt de voorwaarden, wij regelen de rest.

Bij de invulling van de payroll-overeenkomst bieden wij u veel flexibiliteit. Kiest u voor de  ABU-CAO, of wilt u deze uitbreiden met de VPO-Arbeidsvoorwaardenregeling? En gaat u voor pensioen via StiPP, ABP of PFWZ?

Pensioen via StiPP, ABP of PFZW

 

SWF is aangesloten bij drie brancheverenigingen:

 • de Algemene Bond Uitzendondernemingen, ABU.

De ABU zet zich in voor de CAO voor Uitzendkrachten, ook wel de ABU-CAO genaamd.

 • de Vereniging van Payroll Ondernemingen, VPO.

de VPO zet zich in voor de VPO-Arbeidsvoorwaardenregeling.

 • de Stichting Normering Flexwonen, SNF.

Bij SWF geldt voor alle mogelijke contractvormen de ABU-CAO, die indien gewenst kan worden opgeplust met de VPO-Arbeidsvoorwaardenregeling.

abusnf

 

Online gemak via Mijn SWF

Kiest u voor payroll via SWF, dan regelen u en uw medewerkers alles eenvoudig online. In een eigen Mijn SWF omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn SWF uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband.

 

Goed werkgeverschap voor uw medewerkers

Met payroll via SWF bent u ervan verzekerd dat het werkgeverschap voor uw medewerkers goed is geregeld. Naast de vanzelfsprekende zaken als een correct salaris en een goed pensioen, kunnen medewerkers in dienst bij SWF gebruik maken van extra’s zoals:

 • Korting op (zorg)verzekeringen.
 • Een divers aanbod aan e-learning opleidingen.
 • Korting op producten en dagjes uit via de SWF Personeelshop.
 • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding door onze eigen consulenten.
 • Deelname aan diverse medewerkersacties en prijsvragen.

 

Voordelen payroll

 • Werkgeverslasten en -verplichtingen worden uit handen genomen.
 • Flexibele invulling van de arbeidsovereenkomst.
 • Online eenvoudig alles regelen; van het aanmelden van medewerkers tot het inzien van managementinformatie.
 • Goed werkgeverschap voor uw medewerkers.