Uitzenden en detacheren

U zoekt vervanging voor een afwezige collega in verband met ziekte, vakantie, etc. De deadline van een project nadert, u doet een gooi naar een ander project, maar u komt handen tekort. Of u heeft extra ondersteuning nodig. Op die momenten staat SWF voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in zowel de publieke als in private sector, weten onze intercedenten snel de juiste gekwalificeerde flexibele medewerker voor u te vinden.

Ruim kandidatenbestand

Ons kandidatenbestand bestaat uit mensen die graag willen werken. Mensen met een groot hart voor overheid, onderwijs, zorg & welzijn, metaal, bouw, cultuur en diversen. Wij ontmoeten onze kandidaten online en persoonlijk op locaties in Nederland en vinden hen met behulp van diverse wervingsacties. Daarnaast zijn wij regelmatig aanwezig op arbeidsmarktevents en voeren wij een actief social media-beleid. Op die manier houden wij ons kandidatenbestand zo actueel en uitgebreid mogelijk.

 

Goed geregeld

Onze intercedenten zorgen voor een zorgvuldige werving en selectie van de beste gekwalificeerde kandidaten. Wanneer uw keuze voor de juiste kandidaat is gemaakt, bent u er bij SWF van verzekerd dat ook het proces daarna goed geregeld is. Of u nu voor uitzenden of detacheren kiest, wij nemen alle administratieve handelingen en bijbehorende risico’s uit handen. Van het opstellen van de arbeidsovereenkomst tot verzuimbegeleiding. Van salarisadministratie tot facturatie. En van de afdrachten van premies en loonbelasting tot de verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen.

 

Goed werkgeverschap

Wanneer u kiest voor uitzenden of detacheren via SWF, bent u ervan verzekerd dat ook het werkgeverschap voor de kandidaat die voor u aan de slag gaat goed is geregeld. Naast de vanzelfsprekende zaken als een helder contract. een correct salaris en een goed pensioen, kunnen medewerkers in dienst bij Special WorkForce gebruikmaken van vele extra’s:

  • Korting op (zorg)verzekeringen.
  • Divers aanbod aan e-learning opleidingen.
  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding door onze eigen consulenten.

 

Online gemak via Mijn SWF

Kiest u voor uitzenden of detacheren via SWF, dan regelen u en uw medewerkers alles eenvoudig online. In een eigen Mijn SWF omgeving kunt u aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn SWF uren declareren, loonstroken en jaaropgaven inzien en alle informatie vinden die van toepassing is op het dienstverband.