Werving en selectie

Passende gekwalficeerde, betrokken medewerkers zijn een van de belangrijkste succesfactoren van en voor een organisatie. Maar waar vind u de juiste kandidaat? Met werving en selectie via SWF maken wij het u een stuk gemakkelijker. Omdat wij goed bekend zijn in de publieke en private sector, weten wij de geschikte kandidaten voor u te vinden en aan uw organisatie te verbinden.

Of het nu gaat om arbeidsbemiddeling voor tijdelijke ondersteuning, een interim professional of een vaste medewerker voor uw organisatie, wij zorgen voor de juiste gekwalificeerde en gemotiveerde persoon op de juiste werkplek. Wij verzorgen de werving en selectie van medewerkers op ieder gewenst niveau, voor organisaties in de publieke of private sector door het hele land.

 

Actief wervingsproces

Met uw vacature als uitgangspunt maken wij een uitgebreid functieprofiel. Op basis daarvan stellen wij een actief wervingsplan op en zetten wij uw vacature uit via verschillende kanalen. Onze recruiters gaan op zoek naar de persoon die het beste bij uw organisatie past.

 

Zorgvuldige selectie

Zodra wij de nodige geschikte kandidaten hebben gevonden, starten we met een zorgvuldige screening van alle reacties. Na een kennismaking met de meest geschikte kandidaten via een sollicitatiegesprek (online of op locatie), stellen wij een selectie van de best passende kandidaten aan u voor. Bij dit selectieproces kunt u altijd rekenen op ons advies, maar uiteraard maakt u zelf de keuze voor uw medewerker.

 

Uw medewerker is gevonden

Heeft u de keuze voor een medewerker gemaakt, dan heeft u de keuze om uw medewerker zelf in dienst te nemen of het werkgeverschap uit te besteden aan SWF. Wanneer u kiest voor een uitzend- of detacherings-overeenkomst, nemen wij alle administratieve handelingen en bijbehorende risico’s voor u uit handen. Dat is niet alleen handig geregeld voor u, maar ook goed geregeld voor uw medewerker.

 

Werving en selectie

Tijdelijke of vaste medewerkers, op elk gewenst niveau.

 

Aandacht voor (het vinden van) kandidaten

Om ons kandidatenbestand zo actueel en uitgebreid mogelijk te houden, voeren wij regelmatig wervingsacties door heel Nederland. Denk daarbij aan aanwezigheid tijdens diverse arbeidsmarktevents, een actief social media beleid en campagnes gericht op specifieke vacatures. Wij ontmoeten onze potentiële kandidaten doorlopend online en op locatie. Zo houden wij ons bestand goed gevuld en up-to-date

 

Voordelen werving en selectie

  • De ideale kandidaat door maatwerk voor uw organisatie.
  • Uitgebreid bestand met betrokken kandidaten.
  • Aandacht voor medewerker én organisatie.
  • Aantrekkelijke tariefstelling.